МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНСЬКИЙ ЯДЕРНИЙ ФОРУМ-2019: ЯДЕРНА ЕНЕРГЕТИКА - СТАН ТА ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ» Присвячена 10-річчю Асоціації «Український Ядерний Форум»

Асоціація «Український Ядерний Форум» та громадська організація «Українське ядерне товариство» проводять  міжнародну конференцію «Український Ядерний Форум-2019: Ядерна енергетика - стан та тенденції розвитку», яка відбудеться 3-4 липня 2019 року в готелі «Прем’єр Палас», Київ.
Ювілейна конференція Асоціації передбачає обговорення тенденцій та темпів розвитку атомної енергетики, зокрема:
  • Поточного стану, проблем та перспектив подальшого розвитку атомної енергетики в світі та в Україні з урахуванням вимог низьковуглецевого розвитку для подолання проблеми зміну клімату
  • Сучасних тенденцій у розробці нових типів атомних реакторів та проблем будівництва нових енергоблоків 
  • Сучасного стану атомної енергетики України та створення інфраструктури поводження з РАВ та ВЯП, перспектив розвитку власного паливного циклу. 
Цільова аудиторія конференції включає представників провідних українських та міжнародних компаній, що працюють у сфері атомної енергетики, профільних асоціацій та ЗМІ. Запрошуються представники органів державної влади України та міжнародних організацій: МАГАТЕ, Форатома, ВАО АЕС та Всесвітньої ядерної асоціації (WNA). Планується проведення прес-конференції за участю основних доповідачів.
Організаційні питання: 
Реєстрація учасників через направлення повідомлення на факс (Тел./факс: 044 234 33 99) або електронну адресу Асоціації: atomforum@atomforum.org.ua. Завантажити реєстраційну форму тут. 
Члени Асоціації "УЯФ" і ГО "ЯкрЯТ" , а також запрошені приймають участь без сплати організаційного внеску.
Для інших учасників організаційний внесок учасника складає – 1000 грн. Організаційний внесок передбачає: участь у всіх тематичних засіданнях конференції, прийом від Асоціації, перерви на каву та обіди 3 та 4 липня 2019 р. 
Реєстрація доповідачів закінчилась.
Реєстрація слухачів (учасників без доповідей); оплата організаційних внесків - до 15.06.2019 (Банківські реквізити для перерахування внесків будуть надані після заповнення реєстраційної форми). 

Робочими мовами конференції є українська та англійська. 
Кількість учасників конференції обмежена.

Контактна інформація: 
Асоціація «Український ядерний форум» вул. Назарівська, 7Б, офіс 13, м. Київ, 01032, Україна.
Веб-сайт: www.atomforum.org.ua.  
E-mail: atomforum@atomforum.org.ua.
Тел./факс: 044 234 33 99 
Адміністратор - Гріненко Наталія Миколаївна.
 

Читай також

Архів