Кредо Групи компаній ПТЕМ: впровадження економічно вигідних сучасних рішень

Асоціація "Український ядерний форум" 7 червня 2019 року організувала прес-тур для журналістів провідних ЗМІ України з нагоди професійного свята Дня журналіста на підприємство АТ "Південтеплоенергомонтаж", розташоване в м. Буча Київської області.
У прес-турі взяли участь 14 журналістів. В програмі передбачалося ознайомитися з історією підприємства, напрямами діяльності, реалізованими та поточними проектами.
Під час екскурсії підприємством журналісти відвідали Проектний департамент, завод з виготовлення металевих конструкцій та нестандартного обладнання "ПТЕМ-ЗМК", завод з виготовлення елементів та блоків трубопроводів "ПТЕМ - технологічні трубопроводи", лабораторію руйнівного та неруйнівного контролю ТОВ "ЦПДК", учбовий центр "ПТЕМ". Ліцензований учбовий центр проводить щорічно навчання та перепідготовку 200 фахівців компанії та виконує замовлення Клієнтів з навчання та сертифікації персоналу. 
В компаніях Групи ПТЕМ працюють понад 1000 фахівців, в тому числі 56 проектних менеджерів, сертифікованих за міжнародними стандартами IРМА. В своіїй діяльності з управління проектами вони застосовують проектний метод організації робіт, використовуючи та розвиваючи корпоративну методологію управління проектами, та сучасні технічні засоби на базі програмних продуктів Oracle Primavera та Microsoft Project. В компаніях Групи впроваджена та діє система менеджменту якості відповідно до стандарту ISO 9001-2015.
АТ "Південтеплоенергомонтаж" та Група компаній ЮТЕМ – одні з небагатьох інжинірингових та будівельно-монтажних організацій в Україні з майже віковою історією. 
Почавши свою діяльність в 1926 році з модернізації та монтажу обладнання малопотужних котелень та електростанцій, з часом, постійно вдосконалюючись та беручи активну участь в реалізації найкладніших завдань з розвитку енергетики та промисловості, Група компаній ЮТЕМ посіла провідне місце серед інжинірингових та будівельно-монтажних організацій України. За роки діяльності АТ "ПІВДЕНТЕПЛОЕНЕРГОМОНТАЖ" було введено в експлуатацію понад 37 млн кВт. енергопотужностей, у тому числі в Україні 32 млн. кВт., що становить 57 відсотків встановленої потужності енергосистеми країни.
Під час  перебування на підприємстві, журналісти отримали вичерпні та фахові відповіді на всі питання, що в них виникали, та відзначили прагнення підприємства до застосування новітніх технологій, розвитку людського потенціалу, організації комфортного виробничого середовища для працівників. Як зазначив один з журналістів, він гордий, що в Україні є такі підприємства, які успішно працюють та розвиваються.
   
      

Читай також

Архів