Green Frog Award для Енергоатома

НАЕК «Енергоатом» отримав відзнаку в конкурсі Deloitte Sustainability Report Award − The Green Frog Award (GFA) 2018 за демонстрацію кращих показників стійкості та стратегічних зобов’язань, оприлюднених у Нефінансовому звіті Компанії.

Нефінансовий звіт НАЕК «Енергоатом» на національному рівні отримав «Почесне звання» за демонстрацію кращих показників стійкості та стратегічних зобов’язань у країнах Співдружності Незалежних Держав. Після визнання нефінансового звіту Компанії на національному рівні, його автоматично було висунуто на регіональний рівень конкурсу в якості кандидата на нагороду «GFA» у Центральній Європі та СНД. Результати фіналу конкурсу на регіональному рівні будуть представлені в кінці лютого 2019 року.
Нагорода The Green Frog Award – присуджується за найкращі інтегровані та нефінансові звіти, які подаються щорічно найбільшими світовими Компаніями. Ця нагорода спрямована на виявлення, оцінку та заохочення передового досвіду у корпоративній нефінансовій та інтегрованій звітності. Конкурс «GFA» підтримується Глобальною ініціативою звітності та Міжнародною Радою з інтегрованої звітності.
Довідково. Нагорода «GFA» була започаткована в 2000 році в Угорщині та була прийнята крок за кроком іншими країнами ЄС. З 2015 року GFA складається з премій на національному та регіональному рівнях. У 2017 році конкурс був розширений до країн Співдружності Незалежних Держав. Доповіді, нагороджені на національному рівні, будуть автоматично призначені на регіональний рівень.

Читай також

Архів