Міжнародна конференція «Ринок електроенергії в Україні та атомна енергетика: шлях до сталого розвитку чи деградація»

Асоціація «Український ядерний форум» та громадська організація «Українське ядерне товариство» анонсують підготовку міжнародної конференції «Ринок електроенергії в Україні та атомна енергетика: шлях до сталого розвитку чи деградація», яка відбудеться 4 грудня 2019 року в готелі «Прем’єр Палас», м. Київ. 
Ядерна енергетика є стратегічною галуззю економіки України, забезпечуючи понад 50% екологічно чистої електричної енергії для споживачів України. В липні цього року почав роботу ринок електроенергії, зараз саме час підбити перші підсумки, наскільки він ефективно працює, чи створено конкурентний ринковий механізм, чи досягає він заявленої цілі: забезпечення економіки України електроенергією за доступними цінами. Ці питання будуть головною темою обговорення на конференції. Наступною темою для обговорення будуть інвестиції в енергетиці в умовах нового ринку: реалізація поточних інвестиційних програм, а також перспективні інвестиції для підтримки безпеки ядерної галузі та її розвитку. Під час конференції планується обговорення європейського та світового практичного досвіду функціонування енергетичних ринків та їх можливостей щодо залучення інвестицій для розвитку. Для обговорення цих питань запрошуються провідні фахівці України, представники галузевих міжнародних організацій, представники центральних органів влади, експерти провідних компаній та установ.  
Попередня програма конференції передбачає дві сесії:
  • Ранішня «Створення конкурентного ринку електроенергії – цілі та реалії» (5 презентацій) 
  • Денна «Український ринок електроенергії – ризики та можливості для інвестицій в ядерній  галузі» (6 презентацій).
Для участі в конференції необхідна попередня реєстрація. Реєстраційна форма доступна за посиланням – РЕЄСТРАЦІЯ. Кількість учасників конференції обмежена.
Члени ГО «УкрЯТ», Асоціації «УЯФ» та запрошені приймають участь без сплати організаційного внеску за умови попередньої реєстрації. Для інших учасників організаційний внесок за участь складає – 3000 грн. Організаційний внесок передбачає: участь у всіх тематичних сесіях конференції, перерви на каву, обід та товариську вечерю. 
Робочими мовами конференції є українська та англійська. 
Реєстрація учасників, оплата організаційних внесків - до 22 листопада 2019.

Наші контакти: 

 Асоціація «Український ядерний форум» 

(www.atomforum.org.ua)

Тел./факс: (044) 234 33 99 

е-mail: atomforum@atomforum.org.ua 

ГО «Українське ядерне товариство»

(www.ukrns.org/ua)

Тел./факс: (044) 464-53-08

е-mail: info@ukrns.org  

Читай також

Архів