АНОНС: Круглий стіл «Атомно-промисловий комплекс України. Стан та перспективи розвитку»

Асоціація «Український ядерний форум» проводить круглий стіл «Атомно-промисловий комплекс України. Стан та перспективи розвитку» який відбудеться 31 березня 2020 року в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» (вул. Б. Хмельницького, 8/16, м. Київ, 01001), початок об 11:00.

Метою заходу є представлення та обговорення аналітичного звіту Асоціації в якому надана інформація щодо стану ядерної енергетики та пропозиції щодо використання наявних можливостей та потенціалу вітчизняного атомно-промислового комплексу для реалізації Енергетичної стратегії України на період до 2035 року.
Аналітичний звіт, що буде представлений на круглому столі, це колективна робота в якій вперше надано системності в питанні локалізації виробництва товарів та послуг для ядерної енергетики на національному рівні, а також спроба створення «дорожньої карти» для впровадження нових реакторних установок, спираючись на успішний досвід інших країн та рекомендацій міжнародних організацій: Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), Агентства з ядерної енергії при ОЕСР.

До участі в заході запрошені представники Мінекоенерго України, Мінекономіки України, профільного Комітету ВРУ, підприємств атомно-промислового комплексу України, незалежних аналітичних центрів, журналісти провідних засобів масової інформації.
Реєстрація для участі в круглому столі та акредитація ЗМІ здійснюється до 12:00 30 березня 2020 року за електронною адресою: atomforum@atomforum.org.ua або тел. 234-33-99. 
Кількість учасників круглого столу обмежена.
Реєстраційна форма доступна за посиланням – РЕЄСТРАЦІЯ