Засідання Президії Асоціації «Український Ядерний Форум» 09 листопада 2021 року

09 листопада 2021 року відбулося чергове засідання Президії Асоціації «Український Ядерний Форум», яке, зважаючи на карантинні обмеження, було проведено в онлайн-режимі.  
Головував на засіданні Президент Асоціації «Український Ядерний Форум» – Недашковський Юрій Олександрович.
Президія Асоціації «УЯФ» на даному засіданні погодила Звіт про діяльність Асоціації у 2021 році, який презентував Генеральний директор Асоціації «УЯФ» Кухарчук Микола Петрович. А також погодила звіт про виконання бюджету Асоціації у 2021 році для його подальшого подання на затвердження Загальних зборів.
Окрім того, Президія погодила Акт документальної перевірки фінансово-господарської діяльності Асоціації за 9 місяців 2021 року. Доповідав Голова Ревізійної комісії Асоціації «УЯФ» - Багіров В.А.
Далі Генеральний директор Асоціації «УЯФ» Кухарчук Микола Петрович презентував Основні напрями діяльності Асоціації УЯФ на 2022 рік. 
Президія Асоціації «УЯФ» погодила Основні напрями діяльності Асоціації на 2022 рік для їх подальшого подання на затвердження Загальних зборів. Окрім того, погодила бюджет Асоціації на 2022 рік та затвердила  штатний розклад Дирекції на 2022 рік.

Довідково. Президія Асоціації УЯФ є колегіальним постійно діючим у період між Загальними зборами органом Асоціації, уповноваженим вирішувати всі питання статутної діяльності Асоціації, крім питань, віднесених до виключної компетенції Загальних зборів. Президія Асоціації є підзвітною Загальним зборам.