ТОВ «НТ-Інжиніринг» - новий асоційований член Асоціації «Український Ядерний Форум»

З радістю повідомляємо, що 02 грудня 2020 року ТОВ «НТ-Інжиніринг» прийнято до Асоціації «Український ядерний форум» на правах асоційованого членства.
ТОВ «НТ-Інжиніринг» - здійснює комплексний аналіз безпеки об’єктів атомної енергетики та інфраструктури зі зберігання й захоронення радіоактивних відходів, зокрема із застосуванням ризик-інформованих підходів. 
Основними напрямками діяльності НТ-Інжиніринг є поводження з радіоактивними відходами, інжиніринг у галузі атомної енергетики, а також питання ядерної та радіаційної безпеки. В напрямку поводження з радіоактивними відходами НТ-Інжиніринг є однією з провідних приватних компаній в Україні. В напрямку інжинірингу у галузі атомної енергетики НТ-Інжиніринг фокусується на інноваційних технологіях, які дозволяють підвищити ефективність роботи ядерних генеруючих потужностей, забезпечуючи  високий рівень їхньої безпеки. Ефективність діяльності НТ-Інжиніринг забезпечується також наявністю в складі її афілійованих організацій двох дослідницьких інститутів - «Чорнобильського інституту досліджень і розвитку» та «Інститут інновацій ядерної енергетики», які займаються науково-дослідницькою та науково-практичною діяльністю у відповідних сферах.   Крім того, дочірня компанія «НТ-Експлорейшин» надає повний спектр послуг із поводження з небезпечними відходами, від виявлення та обстеження місць накопичення небезпечних речовин, до їх вилучення, транспортування і знешкодження. 

Питання щодо набуття ТОВ «НТ-Інжиніринг» статусу дійсного члена Асоціації може бути розглянуто на наступному засіданні Президії Асоціації. Оскільки, відповідно до п.п. 5.6. Статуту «дійсне членство в Асоціації можуть набути юридичні особи, що мають строк перебування в якості асоційованого члена Асоціації не менше трьох місяців».  

Читай також

Архів