Нагорода та подарунки з нагоди 10-річчя створення Асоціації «Український ядерний форум»

Асоціація «Український ядерний форум» вирішила відсвяткувати 10-річчя свого створення організацією та проведенням разом з нашим партнером ГО «Українське ядерне товариство» Міжнародної конференції «Український ядерний форум-2019: ядерна енергетика – стан та тенденції розвитку» 3-4 липня 2019 року.
Участь у конференції взяли близько 170 осіб, зокрема, керівники підприємств ядерно-енергетичної галузі України, представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства екології та природних ресурсів України, МАГАТЕ, Форатома (FORATOM), ВАО АЕС (WANO), Всесвітньої ядерної асоціації (WNA), закордонних компаній – партнерів Енергоатома, серед яких Westinghouse Electric,  Holtec International, UJV Rez a.s., Urenco, Fortum, представники іноземних посольств в Україні, експрети галузі, науковці, представники ЗМІ.
В ході проведення конференції Асоціацією «Український ядерний форум» було отримано багато привітань з нагоди 10-річчя створення Асоціації  від наших друзів, колег та партнерів. 
Наші колеги з Науково-технічної спілки енергетиків та електротехніків України Олександр Дупак та Юлій Куцан взяли участь у даній конференції та під час проведення заходу вручили нагороду Спілки «За вагомий внесок у розвиток енергетики України» Генеральному директору Асоціації «Український ядерний форум» Миколі Кухарчуку. 
Директор Державного науково-технічного центру ядерної та радіаційної безпеки Ігор Шевченко вручив оригінальний подарунок з нагоди 10-річчя створення Асоціації – бонсай.
Бонсай - це мініатюрні деревця, вирощені у горщиках, які мають схожі пропорції з деревами, які ростуть у природних умовах. Іншими словами - це спроба відтворити природні форми в мініатюрі. Бонсай – дуже символічний подарунок. Щоб його виростити, треба десятки років, вміння, терпіння та творчий підхід. Сподіваємось, що Асоціація «УЯФ» виправдає цей символ, буде розвиватися та існувати ще не один десяток років.

Подарунки та нагороди отримувати завжди приємно. Дякуємо, колеги! 

Читай також

Архів