Дирекція Асоціації «Український Ядерний Форум» провела прес-тур для журналістів центральних та регіональних ЗМІ

16-17 листопада 2011р. відбувся прес-тур журналістів центральних та регіональних ЗМІ до м. Кіровоград з відвідуванням двох підприємств - учасників Асоціації: ПАТ СНВО «Радій» та шахти «Інгульська» Східного гірничо-збагачувального комбінату (м. Кіровоград), який організувала та провела Дирекція УЯФ.

фото Олександра Клименко

У прес-турі взяли участь 10 журналістів, які працюють в агентствах новин (Інтерфакс-Україна, УНІАН, портал «Коментарі»), друкованих ЗМІ, таких як «Сільські вісті», «Коментарі», «Дзеркало тижня», «Вісті» (м.Кузнецовськ, Рівненська обл.).

Під час відвідування підприємств, журналісти ознайомилися с технологічними процесами виробництв та отримали повну та неупереджену інформацію про всі аспекти діяльності, включаючи екологічну та соціальну політику. Керівництво ПАТ СНВО «Радій», шахти «Ігульська» та ДП «СхідГЗК» провели прес-конференції, під час яких відверто та розгорнуто відповіли на запитання журналістів.

фото Олександра Клименко

Дирекція УЯФ щиро дякує керівництво ПАТ СНВО «Радій», ДП «СхідГЗК», шахти «Інгульська» за блискучу організацію візиту журналістів на їх підприємства та теплий прийом.

Дирекція УЯФ планує організовувати та проводити прес-тури для журналістів центральних ЗМІ на підприємства-учасників Асоціації на регулярній основі з метою сприяння інформуванню громадськості про діяльність підприємств та їх внесок в розвиток ядерно-промислового комплексу України.